• Fri fragt over 799 - 30 DKK med GLS
  • Hurtig levering 1-3 dage
  • Stort udvalg 2000+ produkter
  • Gode priser altid faste lave

Strikkeopskrift på babytæppe

Er der et lille nyt medlem på vej til familien eller ind i vennekredsen, så er en fantastisk gave et tæppe til baby fantastisk. Derfor har vi her fundet en god strikkeopskrift på babytæppe. Faktisk har vi 2, som begge har hver deres smukke udtryk. Et babytæppe er rigtig godt at bruge en kold dag over dynen på barnevognen, men bruges også ofte som svøb en kold dag, hvor baby f.eks. skal fra bilen og ind i huset. Det sker dog også, at et babytæppe blot bruges som flot og smuk udsmykning for enden af vuggen eller på en stol. Uanset hvordan tæppet bruges, så bringer de altid glæde hos modtageren, og giver et evigt minde om den lille baby, og de ses ofte gå i generation.

Velskrevet strikkeopskrift på babytæppe

Hos GarnOnline.dk har vi en lang række strikkeopskrifter på shoppen, men for at gøre det nemt, så har vi her fundet 2, som begge er en strikkeopskrift på babytæppe.

Ens for alle vores strikkeopskrifter er, at de er nemme at følge, og så er de alle afprøvet, så vi sikrer os, at du også får et perfekt resultat ud af din tid med strikketøjet.

Herunder kan du se 2 gode opskrifter på babytæppe, som vi varmt kan anbefale:

Strikkeopskrift på babytæppe - Model Olaf - Klik her for at se opskrift
Strikkeopskrift på babytæppe - Model Siv - Klik her for at se opskrift

Garn til babytæppe

I begge vores opskrifter har vi strikket med det skønt garn fra Hjertegarn, og som tilmed har en rigtig fin pris. Det garn som vi benytter er Lana Cotton 212. Dette dejlige garn er en blanding, som også kan bruges som strømpegarn. Det gode ved dette er, at det er varmeregulerende og fleksibelt - og nå ja, så kan det vaskes i maskine, hvis der skulle være behov for en vask. 

Herunder kan du købe Lana Cotton 212.

Bemærk:
​​​​​​​I Model Olaf opskrifter skal der cirka bruges 5 nøgler garn.
I Model Siv opskrifter skal der cirka bruges 6 nøgler garn.

 

Hjertegarn Lana Cotton 212
Se hele udvalget